Sivas'ta üniversite öğrencilerinden Müftü Akkuş’a Ziyaret

üniversite öğrencilerinden müftü akkuş’a ziyaret

Sivas'ta üniversite öğrencilerinden Müftü Akkuş’a Ziyaret

Sivas’ta eğitim gören üniversite öğrencileri İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören bir gurup üniversite öğrencisi İl Müftüsü Akkuş’u makamında ziyaret ederek, Diyanet İşleri Başkanlığının “Her Din Görevlisinin 10 Genci Olsun” projesi kapsamında din görevlisi ile yaptıkları çalışmaları anlattı. Merkez Ali Çavuş Cami Kur’an Kursu öğreticisi Suzan Suata’nın himayesinde çeşitli etkinlik ve faaliyetler yaptıklarını ifade eden öğrenciler “Hocamızla birlikte özellikle muhtaç ailelerin tespit edilmesi ve onlara yardım ulaştırılması noktasında büyük bir heyecanla çalışıyoruz.” diye konuştular.

Müftü Akkuş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her Din Görevlisinin 10 Genci Olsun” projesini çok önemsediğini ve bu konuda Sivas Müftülüğünün yaptığı çalışmaları öğrencilere anlattı.

Akkuş, ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarına ait çeşitli kitaplardan öğrencilere hediye etti.