Gumushane'de Resim Ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenler ödüllendirildi

resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Gumushane'de Resim Ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenler ödüllendirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde Gümüşhane İl Müftülüğünce düzenlenen “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklâl” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Gümüşhane İl Müftülüğü, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’un gençler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla; "On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal" konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda resim kategorisinde yarışmaya Torul İlçemiz Yatılı Bölge Okulundan katılan Ecrin Nisa TURHA, Kompozisyon kategorisinde ise İlimiz Fatih Anadolu İmam-Hatip Lisesinden katılan Hasancan ALTUNTAŞ İl birincisi olarak ödül almaya hak kazandı.

Yarışmacılara İl Müftülüğünde düzenlenen törenle İl Müftü Vekili Metin ŞENER tarafından ödülleri takdim edildi.