Afyonkarahisar'da 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden çanakkale şehitlerimiz Anısına Anlamlı Program

Müftülüğümüz mine Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir program gerçekleştirildi. Ecdadımızın destan yazarak kazandığı Çanakkale zaferini ve şehitlerimizi minicik yürekleriyle anlatan öğrencilerimiz duygu dolu anlar yaşattı. Akabinde Kur'an okumayı öğrenen öğrencilere yönelik bir program daha gerçekleştirildi. Kur'an törenine katılan İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç hocamız konuşmasında Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün öneminden bahsetti. Konuşmasını, programın hazırlanmasında emeği geçen Kur’an kursu hocalarımıza ve öğrencilerimizi yetiştiren ailelerine teşekkür ederek tamamlayan hocamız Kur'ana geçen minik yavrularımıza hediyelerini takdim etti. Program öğrencilerimiz tarafından şehitlerimizin ruhuna yapılan dua ile sona erdi.