Afyonkarahisar'da Ilçelerimizdeki Din Görevlilerine Yönelik “gençliğe Değer” Eğitimi Gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen “Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitim Programı”na ilçe müftüleri, şube müdürleri, vaizler, din hizmetleri uzmanları, manevi rehberler, ilçe gençlik koordinatörleri ve ilçelerde görev yapan tüm din görevlileri katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Sevdegül ÇEKİÇ’in açış konuşması ile başlayan seminerde ilk olarak Afyonkarahisar Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Ebubekir ÇETİNER tarafından“ Afyonkarahisar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’ nün Faaliyetleri ve 2021 Vizyonu ‘’ konulu sunum gerçekleştirdi.

Ardından Psikoterapist- Aile Danışmanı Cenk AĞ ‘’ Gençlerle Etkili İletişim ve Problem Çözme Yöntemleri’’ konulu konuşmasını yaptı.

Seminerin devamında Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Özdemir "Gençlere Yönelik Din İstismarına Karşı Farkındalık Eğitimi" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Demir'in gerçekleştirdiği çevrimiçi eğitim programı, Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih TUNÇ'un ‘’ DİB Gençlik Çalışmaları’’ konulu sunumu ile sona erdi.