Il Müftümüz Salih Sezik, Yozgat’a Veda Etti

il müftümüz salih sezik, yozgat’a veda etti

Il Müftümüz Salih Sezik, Yozgat’a Veda Etti

İl Müftülüğünde Veda Töreni Düzenlendi.

Veda Törenine İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Daire Personeli ve çok sayıda Din Görevlileri katıldı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İzmir İl Müftülüğüne atanan Salih Sezik
vedaların üzücü bir tarafı olduğunu, ancak her vedanın yeni bir başlangıca vesile olması sebebiyle farklı bir duygu yaşattığını dile getiren Müftümüz Sezik, “Türkiye’nin üçüncü büyük Vilayetine gitmek elbette önemli bir sorumluluk getiriyor. Yozgat’tan, İzmir’e gitmek gerçekten büyük bir mutluluk” dedi.
Yozgat’ta görev yaptığı süre içerisinde toplumun her kesimiyle iletişim ve diyalog halinde olduklarına değinen Müftümüz Sezik, görev yaptığı dört yıl süre içinde önemli hizmetlerde bulunduklarını vurgu yaparak, kendisine destek veren tüm daire personeli ve kurumlara teşekkür etti.
Yozgat’a 4 yıl hizmet etme şerefine nail olduğunu ve görev yapmayı mutlulukların en büyüğü olarak yaşadığını dile getiren Müftümüz Sezik, “Buradan ayrılacak olmak gerçekten hüzün veriyor. Halkımızın hizmetlerimizi takdir ettiğini görmek bizleri memnun etmektedir. Müftümüz Salih Sezik tüm daire personeliyle tek tek vedalaşarak hakkınızı helal ediniz bende sizlere hakkımı helal ediyorum dedi.