Bolu'da Il Müftülüğümüz Tarafından çevrimiçi “engelli-cami Buluşmaları” Nisan Ayı Programı Gerçekleştirildi.

il müftülüğümüz tarafından çevrimiçi “engelli-cami buluşmaları” nisan ayı programı gerçekleştirildi.

Diyanet işleri Başkanlığı vatandaşlarımızın cami hizmetlerinden azami derecede istifade edebilmesini temin etmek, cami merkezli din hizmetlerindeki etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla "Cami-Engelli Buluşmaları" başlıklı projenin 2021 Nisan ayı buluşması pandemi kuralları çerçevesinde çevrimiçi olarak icra edildi. Başkanlığımızca cami hizmetlerinden vatandaşlarımızın azami derecede istifade edebilmesini temin etmek, cami merkezli din hizmetlerindeki etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla Nisan ayı "Cami-Engelli Buluşmaları" başlıklı projenin buluşması pandemi kuralları çerçevesinde çevrimiçi olarak yapıldı. Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü olarak engelli cami buluşması Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun "Ramazan Ayı ve Kazanımlarımız" konulu sohbeti Engelli Koordinatörleri İslam Balcı’nın Moderatörlüğü’nde ve Nurşen Yıldırım'ın işaret diline çevrimiyle gerçekleştirildi. 25.04.2021 tarihinde yapılan programa Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri, İl Müftülüğü Kur’an Kurslarında öğrenim gören işitme ve görme engelli öğrenciler ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, UTEF Bolu il Başkanı Satılmış Akman, Bolu Umut Işığı Derneği Başkanı Sabri Güleç ve Eşi Şükran Ulu Güleç hanım ve kızları, Nigar G. Çelikbaş, Ayşe Çetin’in kızı ve engelli aileleri katıldılar. Programın sonunda Sayın Tahiroğlu tarafından katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Engelli öğrenci ve aileleri İl Müftülüğünün her zaman yanlarında olduklarını belirterek çok mutlu olduklarını söylediler.