Amasya'da Kadir Gecesi Dualarla Idrak Edildi

kadir gecesi dualarla idrak edildi

Amasya'da Kadir Gecesi Dualarla Idrak Edildi

İl Müftülüğümüz tarafından Sultan II. Bayezid Camii'nde düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı, yeni tip koronavirüs (Covid-19 ) salgınıyla mücadele tedbirlerine uyularak gerçekleştirildi.
  Sınırlı sayıda vatandaşın katılım sağladığı programda   Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlid, ilahiler ve salavatlar okundu.
Vaazında Kadir Gecesi'ne kavuştukları için  sevinçli olduklarını dile getiren İl Müftümüz Durmuş AYVAZ, Kur'an-ı Kerim'de Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğunun buyrulduğunu hatırlattı.
İl Müftümüz bin ayın, 83 yıl  yani ortalama bir insan ömrü kadar olduğuna dikkati çekerek, Kadir Gecesi'nin Allah'ın bir hediyesi olduğunu kaydetti.
İl Müftümüz Durmuş AYVAZ'ın duasıyla sona eren programa Amasya Valisi Mustafa MASATLI ve sınırlı sayıda vatandaş katıldı.
Program, müftülüğümüz tarafından sosyal paylaşım sitelerinde canlı olarak verilerek vatandaşların izlemesi sağlandı.