Amasya'da Il Müftümüz Durmuş Ayvaz Ve Eşi şükriye Ayvaz Hanımefendi şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in Ailesini Ziyaret Ettiler.

il müftümüz durmuş ayvaz ve eşi şükriye ayvaz hanımefendi şehit yüzbaşı alper kalem'in ailesini ziyaret ettiler.

Aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftümüz Durmuş Ayvaz “Şehit Yüzbaşı Alper Kalem ve tüm şehitlerimiz için dua etti.
İl Müftümüz ,şehidimizin babası Mehmet Ali Kalem’e geçirdiği rahatsızlık nedeniyle acil şifalar dileklerini ilettikten sonra şehidimizin annesinin de Anneler Günü’nü kutladı.
İl Müftümüzün eşi Şükriye Ayvaz hanımefendi de Anneler Günü münasebetiyle şehidimizin annesi Sevim Kalem hanımefendiye çiçek takdiminde bulundu.