Giresun'da Gençlerimizden Anlamlı Kampanya

gençlerimizden anlamlı kampanya


Giresun'da Gençlerimizden Anlamlı Kampanya

GENÇLERİMİZDEN ANLAMLI KAMPANYA

Kurulduğu günden bugüne hayırsever bağışçılarımızın yardımlarını binlerce ihtiyaç sahibi mazlum ve mağdur insana ulaştırmanın mutluluğunu yaşayan Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesine bu kez de çok anlamlı bir destek Çeko öğrencilerinden geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Deniz çocuk evlerinde kalan gençlerimiz, İl Müftülüğümüz manevi rehber hocası Sayın Zeynep ÇAKIR, başkanlığında harçlıklarından biriktirdikleri paraları yetim kardeşlerine ulaştırılmak üzere Vakfımıza teslim ettiler.

İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şube Başkanı Sayın Ramazan TOPCAN:” Bugüne kadar birçok yardım kampanyalarına ev sahipliği yaptık ancak bugün siz değerli gençlerimizin yaptığı bu anlamlı, bir o kadar da değerli yardım kampanyasının beni çok etkilediğini, siz sevgili gençlerimizin ihtiyaç sahibi yetim kardeşleri için harçlıklarından fedakârlık yapıyor olması çok ama çok anlamlı. Kardeşleriniz adına sizlere teşekkür ediyorum. İyilik hareketinin siz değerli gençlerimiz tarafından sahiplenilmesi gelecek adına umut vericidir. Bizler yardımlarınızı emanet bilinci içerisinde alıp bayramda yetimler gülsün diyerek zamanında yerlerine ulaştıracağız inşallah.” dedi.

Bizler de gençlerimizi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyor, kutluyoruz.