Kars Tdv Kadın Kolları Ihtiyaç Sahiplerine Umut Oldu

kars tdv kadın kolları ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Kars Tdv Kadın Kolları Ihtiyaç Sahiplerine Umut Oldu

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesince; “Kardeşlerini UnutmaBeklenen Sensin” sloganıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara yardım ulaştırıldı.

TDV Kars Şubesi Kadın Kolları koordinesinde temin edilen yardımlar, din görevlileri ve TDV gönüllülerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Çocuklara ise bayramlık kıyafet hediye edildi.

Daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdıklarını ifade eden İl Müftüsü Yusuf Eviş, "TDV Kars Şubesi olarak sürdürülen kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın Şubemize yapmış olduğu bağışları, emanet bilinciyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bir çalışma içerisindeyiz. Ramazan ayı boyunca birçok ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi, alışveriş kartı ve kıyafet yardımı ulaştırdık. Bu yardımlarımız imkanlar dahilinde devam edecek." dedi.

İl Müftüsü Eviş, yardım kampanyasına destek veren hayırseverler ile din görevlilerine ve TDV Kars Kadın Kollarına teşekkür etti.