Kahramanmaras'da Il Müftümüz Mustafa Tekin, Ramazan Bayramı’nın Ilk Gününde, şehitlik Ziyareti Yaptı.

il müftümüz mustafa tekin, ramazan bayramı’nın ilk gününde, şehitlik ziyareti yaptı.

İl Müftümüz Mustafa Tekin, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde,  şehitlik ziyareti yaptı.

Şehitlik ziyaretine, şehit Aileleriyle birlikte, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Garnizon Komutan Yardımcısı Alb. Fatih Canbulat, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Yönetimi katıldı.

Müftü Tekin şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek bayramlarını tebrik etti.

Ziyaret, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakılmasının ardından İmam Hatip Mustafa Avni Çelik'in Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Mustafa Tekin'in yaptığı dua ile sona erdi.