Bilecik'de 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Karne Heyecanı

4-6 yaş kur’an kurslarında karne heyecanı

Bilecik'de 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Karne Heyecanı

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında karne heyecanı yaşandı.

Bu kapsamda, Bilecik İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Genellikle çevirimiçi  yöntemle kısmen de yüzyüze yapılan  eğitimlerin devam ettiği programlardan biri de her yıl binlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiği; paylaşma, saygı, sevgi ve hoşgörü gibi güzel hasletler kazandığı 4-6 yaş grubu Kur’an kursları oldu.

Bilecik'te 4-6 yaş gurubu Kuran Kurslarında düzenlene törene İl Müftüsü Ali Erhun, Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Kuran Kursu Öğreticileri ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere karneleri yanında bir çok hediyelerin verildiği tören çekilen hatıra fotograflarıyla son buldu.