Bilecik'de çevrimiçi Kur'an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler Derslerine Katılan öğrencilere Belgeleri Takdim Edildi

çevrimiçi kur'an-ı kerim ve dini bilgiler derslerine katılan öğrencilere belgeleri takdim edildi


Bilecik'de çevrimiçi Kur'an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler Derslerine Katılan öğrencilere Belgeleri Takdim Edildi

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde gönüllülük esasına dayalı yürütülen Kur'an Kursu eğitimlerine, tüm dünyada etkili olan koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle çevrimiçi olarak devam edildi.

Bu kapsamda Bilecik Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur’an Kursu öğreticileri, tüm teknolojik imkanları kullanarak öğrencileriyle çevrimiçi bir araya geldi.

Uzaktan eğitim olsa da, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler derslerinden mahrum kalmadıklarından dolayı katılımcıların çok mutlu olduğunu belirten Toki Kuruluş Kur'an Kursu Öğreticisi Medine Urfanlı “Orta ve yüksek öğretim  öğrencilerinin, ev hanımlarının ve bilhassa çalışan  bayanların yoğun ilgi  gösterdiği çevrimiçi Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler derslerinin sonuna geldik. Uzaktan eğitimin tüm zorluklarına rağmen katılımcılarımızın ve bizlerin gösterdiği sabır ve gayret ile eğitimlerimizi başarıyla tamamladık.  Kur’an ı Kerim ve dini bilgiler programımıza takip eden öğrencilerimize eğitimlerinin bir anısı olan belgelerini takdim ettik. Katılımlarından dolayı hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.