Kahramanmaras'da Ezanı Güzel Okuma Yarışması Il Finali Yapıldı

ezanı güzel okuma yarışması il finali yapıldı

Kahramanmaras'da Ezanı Güzel Okuma Yarışması Il Finali Yapıldı

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında çeşitli yarışmalar düzenleniyor.
İllerde yapılan elemelerde birinci olan din görevlilerinin katılımıyla bölge finalleri gerçekleştiriliyor.
Bu kapsamda "Ezanı Güzel Okuma Yarışması Kahramanmaraş İl Finali" gerçekleştirildi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Kahramanmaraş Abdülhamit Han Camii’nde  gerçekleştirilen Ezanı Güzel Okuma Yarışması Kahramanmaraş İl Finaline; ilçelerinde birinci olan erkek  din görevlileri katıldı.
Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’in başkanlığında oluşturulan sınav komisyonunun değerlendirmeleri sonucunda Onikişubat İlçesi Hacı Hüseyin Kara Camii Müezzin  Kayyımı Fatih Hasanoğulları  il birincisi oldu.
İl birincisi olarak bölge finaline katılmaya hak kazanan Hasanoğulları’nı tebrik eden Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin, 31 Temmuz 2021 tarihinde Osmani’de gerçekleştirilecek "Ezanı Güzel Okuma  Yarışması Bölge Finali ”nde Hasanoğulları’na başarılar diledi.