Bilecik'de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Sayın Osman Tıraşçı Bilecik Il Müftülüğü Ve Kayıboyu 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursuna Ziyaret Gerçekleştirdi.

diyanet işleri başkan yardımcısı sayın osman tıraşçı bilecik il müftülüğü ve kayıboyu 4-6 yaş gurubu kur’an kursuna ziyaret gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu tanıtım toplantısına katılmak üzere Bilecik’e geldi.

Toplantı öncesi Bilecik Müftülüğünü ziyaret eden Başkan Tıraşçı, Müftü ali Erhun’u makamında ziyaret etti.

28.06.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette Müftülük makamında bir süre sohbet eden Başkan Tıraşçı ve Müftü Ali Erhun "2021 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu" tanıtım toplantısına geçti.

Toplantı akabinde Başkan Tıraşçı ve Müftü Ali Erhun, yapımı tamamlanan Kayıboyu 4-6 yaş gurubu Kuran Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.