Osmaniye'de 15 Temmuz şehitleri Ve Tüm şehitlerimiz Için Envarül Hamit Camiinde Mevlid-i şerif Okundu

15 temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için envarül hamit camiinde mevlid-i şerif okundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehitlerimiz için Envar-ül Hamit Camiinde öğle namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okundu.

Mevlid-i Şerif’e Osmaniye Valimiz Sayın Dr. Erdinç Yılmaz, İl Müftüsü Ali Çakmak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Mevlit programında okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in ardından şehitlerimiz için İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci tarafından dua edildi. Mevlid-i Şerif’in ardından Cami önünde vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuldu.