Yozgat'de Il Müftüsü Ali Gülden'in Bayram Mesajı

il müftüsü ali gülden'in bayram mesajı


Yozgat'de Il Müftüsü Ali Gülden'in Bayram Mesajı

Yüce Rabbimizin tüm müslümanlara armağan ettiği, paylaşarak çoğaltmanın  bilincine vardırdığı, gerçek manada kurbiyyetin yaşandığı mübarek zaman dilimlerinden birisi olan bir mübarek kurban bayramına daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bizleri bu mübarek günlere kavuşturan  Rabbimize sonsuz hamd ve şükürler olsun.
     Bayramlar, ülkemizin herbir köşesinde sevinç ve coşku ile idrak edilen, büyüklerin ziyaret edilip,hal ve hatırlarının sorulduğu, küçüklerin sevindirilip başlarının okşandığı, ikram ve paylaşımın en üst seviye de yaşandığı müstesna günlerdir. 
Geçen yıl olduğu gibi bu bayramı da kutsal beldelerimiz virüsün gölgesinde ve dünyanın dört bir yanından akın akın  gelen ziyaretçileri olmadan mahsun ve yalnız geçirmektedir. Diğer taraftan cömert ve ihsan sahibi milletimizin vekalet vererek kestirdiği kurbanları  ile dünyanın dört bir köşesindeki ihtiyaç sahibi din kardeşlerimiz bayramı daha mutlu ve huzurlu geçirmektedir. 
    Bilvesile idrak ettiğimiz kurban bayramının başta aile ve şehrimiz olmak üzere; ülkemiz, alemi İslam ve insanlığa huzur getirmesi niyaz eder, hayırlı bayramlar dilerim.