Giresun'da Birlik; Berekettir, Rahmettir

birlik; berekettir, rahmettir


Giresun'da Birlik; Berekettir, Rahmettir

BİRLİK; BEREKETTİR, RAHMETTİR

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, yaz Kur’an kurslarını ziyaret etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkanlığımız tarafından 05 Temmuz- 20 Ağustos tarihleri arasında planlanan 2021 yılı yaz Kur’an kursları ülkemiz genelinde olduğu gibi İlimizde de devam ediyor.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlimiz genelinde yaz Kur’an kurslarını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen İl Müftümüz, kurslarımıza katılan öğrencilere çeşitli hediyeler vererek bir süre sohbet etti. 

İl Müftümüz, kurs ziyaretlerinde gençlere hitaben; “Bugün sizleri buralarda ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmekten aciz kaldım. İnanın buralar sizinle bir başka güzel olmuş. Kardeşlerim! Doğduğumuz, büyüdüğümüz, havasını soluduğumuz bu vatana borcumuz var. Şehit kanları ile sulanmış, alın teri ile ıslanmış bu toprakları bakıp geçemeyiz. Hani şair ne güzel ifade buyurmuş: ’Düşün altında binlerce kefensiz yatanı’ diye. Kendinizi iyi geliştirin, eğitimin en iyisini alın, sıradan insanlar olmayın, aranan, yolu gözlenen insanlar olun, birliğinizi, beraberliğinizi, dayanışmanızı bozan davranışlardan uzak kalın. Birlik berekettir, rahmettir.” dedi.

Kurslarda yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında öğreticilerden bilgi alan İl Müftümüz, yürütülen çalışmalardan dolayı öğreticilere teşekkür etti.