Şanlıurfa'da Ezanı Güzel Okuma Yarışması Bölge Birincisi şanlıurfa'dan

ezanı güzel okuma yarışması bölge birincisi şanlıurfa'dan

Şanlıurfa'da Ezanı Güzel Okuma Yarışması Bölge Birincisi şanlıurfa'dan

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında din görevlilerine yönelik Türkiye genelinde düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması 1. Bölge Finali Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Kovid-19 tedbirleri eşliğinde düzenlenen yarışma, Sur İlçe Müftülüğüne bağlı tarihi Kurşunlu Camii'nde (Fatih Paşa) gerçekleştirildi.

Diyarbakır Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen yarışmaya Diyarbakır, Adıyaman, Mardin, Batman, Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya ve Elazığ il birincileri katıldı.

Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya İlimizden katılan Haliliye İlçe Müftülüğü Akpınar Mahallesi Şüheda Camii İmam-Hatibi İsmail Demirci bölge birincisi oldu.

Başarılarında dolayı görevlimizi tebrik eder, 22 Ağustos' da Van'da yapılacak olan Türkiye finalinde kendisine başarılar dileriz.