Kars'ta 2021 Ağustos Ayı Mutad Personel Toplantısı Yapıldı.

2021 ağustos ayı mutad personel toplantısı yapıldı.

Kars'ta 2021 Ağustos Ayı Mutad Personel Toplantısı Yapıldı.

17 Ağustos 2021 Salı günü Evliya Camii’nde Aylık Mutad Personel Toplantısı Yapıldı.

Kars İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarla Ağustos ayı mutad toplantısı İl Müftüsü Yusuf EVİŞ başkanlığında şube müdürü Zafer Güneş ile din görevlilerinin katılımıyla maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak Evliya Camii’nde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Müftü Eviş, gündem konuları hakkında bilgi vermesiyle toplantı devam etti . Toplantı sonunda Müftü EVİŞ, Kars Merkez ve taşradaki din hizmetinin daha etkili halde sunulması noktasında genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini de dinledikten sonra emekli olan personele yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve hizmetlerinin devamını diledi.