Tokat'da 2021-2022 Eğitim-öğretim Döneminde Kuran Kurslarımız öğrencilerini Bekliyor.

2021-2022 eğitim-öğretim döneminde kuran kurslarımız öğrencilerini bekliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, vatandaşlarımızın Kur’anı Kerim’i öğrenmeleri, tefsir, hadis ve  ahlak gibi konulardaki dini bilgilerini geliştirmeleri amacıyla geçmişten bugüne kurslar düzenlemektedir. 2021-2022 eğitim öğretim döneminde de  “Gencim Yaşlıyım Deme, Kur’an Öğren Bu Sene” temasıyla Kur’an Kurslarımız öğrencilerini bekliyor.
    13 Eylül’de pandemi koşullarına ve şartlarına uygun olarak eğitime başlayacak  Kur’an Kurslarımıza: “4-6 yaş çocuklar, ev hanımları, çalışanlar, engelliler ve gençler” katılabilmektedir. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlarımız 6-20 Eylül tarihleri arasında camii görevlilerimize ve Kur’an Kurslarımıza müracaat ederek kayıt olabilmektedir.
 Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu konuyla ilgili olarak:    “Sizin en hayırlınız, Kur'ân'ı öğrenen ve öğreteninizdir.” hadis-i şerifi buyruğunca genç, yaşlı demeden bütün vatandaşlarımızı sahih dini bilgiyle buluşacağı bu ilim yolculuğuna davet ediyoruz." dedi.