Afyonkarahisar'da Eski Otogar Camii Engelsiz Kur'an Kursuna Valimiz @gokmen_cicek Ve Il Müftümüz Sinan Kazancı Tarafından Bir Ziyaret Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, Ülkemiz genelinde engelli vatandaşlarımıza yönelik açılan Kur’an Kurslarının ilklerinden olma özelliğine sahip Afyonkarahisar İl Müftülüğü Eski Otogar Camii Engelsiz Kur'an Kursuna Valimiz @gokmen_cicek ve İl Müftümüz Sinan Kazancı tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyarette İl Müftümüz Sinan Kazancı, söz konusu Kur’an Kursunda yapılan eğitim ve sosyal faaliyetlerle ilgili Vali @gokmen_cicek'e bir brifing verdi.
Vali @gokmen_cicek İl Müftülüğümüzce engelli vatandaşlarımıza sunulan bu hizmetten dolayı memnuniyetini ifade ederek, İl Müftümüz Sinan Kazancı'ya, engelli hizmetleri koordinatörü hocalarımıza, engelli kursiyerlerimiz ve aileleri ile katkı sağlayan tüm halkımıza teşekkür etti.