Gaziantep'de Yeni Açılan Tdv Yükseköğrenim öğrenci Yurdumuz öğrenci Kabulüne Başladı

yeni açılan tdv yükseköğrenim öğrenci yurdumuz öğrenci kabulüne başladı


Gaziantep'de Yeni Açılan Tdv Yükseköğrenim öğrenci Yurdumuz öğrenci Kabulüne Başladı

Gaziantep Valimiz Davut GÜL ve hayırsever İş adamı Asım KÖKOĞLU, Müftülüğümüz ve TDV Şubemizce İlimize kazandırılan ve 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine hazır hale getirilen Türkiye Diyanet Vakfı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Müftümüz HAZIRLAR; "Gençlerimiz bu milletin geleceğidir. Onların milli ve manevi değerler ile donanımlı olmaları için Müftülüğümüzce çeşitli hizmetler yürütülmektedir. Bu hizmetlerden birisi de onlara aile sıcaklığı sunacak ve güvenle barınmalarına imkan sağlayacak olan mekanlar oluşturmaya çalışmaktır.

Böyle güzel bir yurt binasının gençlerimizin hizmetine sunulmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz ve hayırsever İşadamız olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" diyerek Yurt bünyesinde yürütülecek olan hizmetler ile alakalı bilgiler aktardı.

Valimiz Sayın GÜL, eğitime kazandırılan yurt için İl Müftümüze ve destekleri için hayırsever işadamı Asım KÖKOĞLU'na teşekkür ederek sunulacak hizmetlerde başarılar diledi.

Ziyarete İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet ARSLANER, Hayriye AYDIN Şahinbey İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK ve Şehitkamil İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN eşlik ettiler.