Osmaniye'de Eylül Ayı Mutat Personel Toplantısı Ahmet şekip Ersoy Kültür Merkezinde Yapıldı

eylül ayı mutat personel toplantısı ahmet şekip ersoy kültür merkezinde yapıldı

İl Müftülüğümüzün her ay mutat olarak gerçekleştirdiği personel toplantısı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Sabah ve öğleden sonra iki oturum halinde yapılan toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken konular, İlimizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular ve yapılacak çalışmalarla ile ilgili konular görüşüldü.

Pandemi kurallarına uyularak yapılan toplantıya, İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, şehir merkezi ve köy camilerinde görev yapan din görevlileri ve Kur’na Kursu Öğreticileri katıldılar.

Toplantı sonunda Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere Hafızlık Belgeleri ve Covid-19 filyasyon ekibinde yer alan personele ait Başarı Belgeleri; İl Müftümüz Ali Çakmak tarafından verildi.