Samsun'da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Gençlik Ve Spor Il Müdürümüz Ismail Hakkı Kasapoğlunun Babasının Cenaze Namazını Kıldırdı.

il müftümüz sn. seyfullah çakır, gençlik ve spor il müdürümüz ismail hakkı kasapoğlunun babasının cenaze namazını kıldırdı.

İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ordu Valisi Sn. Tuncay Sonel ve protokolün diger üyeleriyle birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu'nun vefat eden babaları İbrahim Kasapoğlu'nun cenazesine katılarak cenaze namazını kıldırdı duada bulundu.