Şanlıurfa'da 2021 Yılı ııı. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı Yapıldı

2021 yılı ııı. dönem hafızlık tespit sınavı yapıldı

Şanlıurfa'da 2021 Yılı ııı. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen III. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı İl Müftülüğümüzde yapıldı.

Kur'an kurslarımızda ve dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlarımıza yönelik 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan III. Dönem Hafızlık Tespit Sınavına 124 hafız adayı başvurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Musa Çoşkun'un başkanlığında, İstanbul Küçükçekmece İlçe Müftülüğü Vaizi Senanur Alper ve Konya Bozkır İlçe Müftülüğü Vaizi Mehmet Akbulut'tan oluşan komisyon marifetiyle yapılan sınavda başarılı olan adaylara Hafızlık Belgesi verilecek.

İl Müftülüğü PDR Öğretmeni tarafından hafız adaylara Psikolojik Destek ve Rehberlik Hizmetinin sunulduğu sınav beş gün sürdü.