Bolu'da Sandallar Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi 1 Günde Kur’anı Kerim’i Baştan Sona Ezbere Okuyarak Hatim Etti.

sandallar bölge yatılı kur’an kursu öğrencisi 1 günde kur’anı kerim’i baştan sona ezbere okuyarak hatim etti.

Bolu İl Müftülüğü Sandallar Uluslararası Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda, Kur’an Kursu Öğreticisi Ahsen Sancaktar’ın öğrencisi Kırgızistanlı Nuralyeva Nasyikat 9 ay gibi kısa sürede hafızlığını tamamladı. Nuralyeva hocasının gözetiminde 1 günde Kur’an-ı Kerim’i baştan sona ezbere okuyarak hatim etti.

Nuralyeva’nın 15.09.2021 tarihinde İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu’nu Müftü Yardımcıları Eyüp Orhan, Fadime Arslan ve Şube Müdürü Adem Özdemir’in de hazır bulunduğu ziyareti esnasında heyecanlı olduğu görüldü. İl Müftümüz hafız öğrenciye ve onu yetiştiren hocası Ahsen Sancaktar’a gece gündüz demeden çalışarak çok zor bir işi başardıklarını belirterek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi ve çeşitli hediyeler takdim etti.