Antalya'da Hacı Ibrahim Ateş Kur 'an Kursu Hizmete Açıldı.

hacı ibrahim ateş kur 'an kursu hizmete açıldı.

Antalya'da Hacı Ibrahim Ateş Kur 'an Kursu Hizmete Açıldı.

Hacı İbrahim Ateş Kur 'an Kursu Hizmete Açıldı.

Muratpaşa İlçesi Çağlayan Mahallesinde Hacı İbrahim Ateş Camiinin müştemilatında Hayırsever Naci ATEŞ'in katkıları, Cami Görevlisi İsa SES ve Kur’an Kursu Öğreticisi Nuriye KABAL’ın özverili çalışmaları ile müstakil olarak kısa sürede hizmete hazır hale getirilen Hacı İbrahim Ateş Kur’an Kursu, törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen açılış törenine, İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Şeyda Emine YILMAZ, Selim YAZICI Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İMAMOĞLU ile Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Seyda Emine YILMAZ ve Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, açılış programında yaptıkları konuşmada Kur'an Kursunun hayırlı olmasını temenni ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Hacı İbrahim Ateş Kur 'an Kursu İl Müftü Yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK'in yaptığı duanın ardından kurdela kesilerek hizmete girdi.