Duzce'de 2021 Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2021 eylül ayı personel toplantısı yapıldı

Duzce'de 2021 Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2021 yılı Eylül ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” İl Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle iki oturum halinde gerçekleştirilen toplantıların birincisi merkeze bağlı köy ve kasabalarda görev yapan cami görevlilerimiz ile, ikinci oturumu ise merkezde görev yapan cami görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Rüstem CAN’ın başkanlığında yapılan toplantıya müftü yardımcıları, şube müdürleri, din hizmetleri uzmanları ve din görevlileri katıldı.

Toplantı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve ilimizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Toplantı sonunda İl Müftümüz Rüstem CAN, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini dinledi.