Uluslararası Tokat Anadolu Imam Hatip Lisesi Uygulama Camii Temel Atma Töreni Yapıldı

uluslararası tokat anadolu imam hatip lisesi uygulama camii temel atma töreni yapıldı

ULUSLARARASI TOKAT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ UYGULAMA CAMİİ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI.

Tokat Merkezde bulunan Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii temel atma töreni yoğun bir katılım ile 8 Ekim Cuma günü gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Ak Parti Milletvekili Av.Mustafa Arslan, Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, daire amirleri,işadamları,
öğretmenler,öğrenci velileri,öğrenciler ve caminin yapımında büyük desteği olan hayırsever İşadamı Mehmet Avcı katıldılar.

Şehitler Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Hüdai Karakuran’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ve Tokat Milletvekili Av.Mustafa Arslan'ın protokol konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun yaptığı dua ile temel atma gerçekleştirildi.