Agri'da üniversite öğrencilerden Il Müftülüğüne Ziyaret

üniversite öğrencilerden il müftülüğüne ziyaret

Agri'da üniversite öğrencilerden Il Müftülüğüne Ziyaret

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERDEN İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, İl Müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü rehberliğinde Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’yu ziyaret eden üniversiteli gençler, müftülüğün gençler için yürüttüğü program ve etkinliklerden memnuniyetlerini ifade ederek Müftü Topçu’nun Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayıp buket takdim ettiler.

Gençlerle bir araya gelen Müftü Topçu, gençliğin din, toplum ve geleceğimiz için önemine dikkat çekerek öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyarette öğrencilerin sorularını cevaplayan Müftü Topçu, gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan ‘geçerken’ isimli dergi ve ‘Peygamberimiz ve Vefa Toplumu’ kitabını hediye ederek, nezaketlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Ziyarette ayrıca Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile gençlik koordinatörleri Zahit Eraslan ve Meryem Erdemir de hazır bulundular.