Bolu'da Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Diyanet Yayınları Tanıtım Ve Satış Aracı’nı Ziyaret Etti.

il müftüsü ali rıza tahiroğlu diyanet yayınları tanıtım ve satış aracı’nı ziyaret etti.


Bolu'da Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Diyanet Yayınları Tanıtım Ve Satış Aracı’nı Ziyaret Etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı, “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” sebebiyle tüm yayınlarda % 45 indirim kampanyası başlattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’nın tanıtım ve satışı amacıyla Ankara’dan Bolu’ya gelen Diyanet Yayınları Tanıtım ve Satış Mobil Aracı, geçtiğimiz hafta Kent Meydanı’nda kuruldu ve aracı İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ziyaret etti.

İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu, mobil araçtaki görevlilerden bilgiler alarak bir açıklama yaptı: “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” sebebiyle Diyanet İşleri Başkanlığımız 1-20 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatmıştır. Kampanya kapsamında tüm yayınlarda % 45 indirim yapılmıştır. Hatta bu tarihler arasında internet üzerinden kitap alımlarında kargo ücreti de alınmayacaktır” dedi.

Sayın Tahiroğlu, Şube Müdürü Ali Ceylan ve Vaiz Harun Bakan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, mobil araç görevlilerine çok anlamlı bir görev yaptıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.