Yozgat'de Site Sohbetleri Başlıyor

site sohbetleri başlıyor

Yozgat'de Site Sohbetleri Başlıyor

İl Müftülüğümüz tarafından ilimiz merkezinde bulunan sitelerde site sohbetleri icra edilecektir. Günümüzde ahlaki, dini ve milli değerlerimizin unutulmaya yüz tuttuğu şu zaman diliminde, bilgi ve değerlerimizi canlı tutmak, toplumumuzu din konusunda aydınlatmak ve sahih dini bilgiyi tüm halkımıza ulaştırmak amacıyla müftülüğümüzce site sohbetleri gerçekleştirilecektir.

Yozgat İl Müftümüz Ali GÜLDEN hocamız tarafından ilk site sohbeti Park Royal Sitesinde icra edilecektir. Müftü yardımcılarımız ve vaizlerimiz tarafından Park Rayol, Fuar Evleri, Panorama Evleri ve Spor Vadisi sitelerinde sohbetlerimiz gerçekleştirilecektir.

İleri ki süreçte halkımıza Vaaz ve Irşat programları düzenlenmeye devam edilecektir.