Bursa'da Mevlid-i Nebi Haftasında Gül Dağıtıldı

mevlid-i nebi haftasında gül dağıtıldı

Bursa'da Mevlid-i Nebi Haftasında Gül Dağıtıldı

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Bursa İl Müftülüğünce organize edilen etkinlikler, gül dağıtımıyla devam ediyor.

Diyanet Mola platformlarının bulunduğu Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali, Şehir Hastanesi ve Şevket Yılmaz Hastanesinde gül dağıtımı yapıldı.

Bursa İl Müftü Yardımcıları Yavuz Yıldız, Melek Menteşe, Din Hizmetleri Şube Müdürü Fazlı Demir ve Diyanet Mola Terminal Sorumlusu Ferdi Genç’in de beraberinde bulunduğu heyet Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetimi, Zabıta Amirliği, Terminal esnafı ve yolculara gül dağıttı.

Daha sonra Şehir Hastanesi ve Şevket Yılmaz Hastanesi’nde hastane başhekimleri, başhekim yardımcıları hastane müdürleri, doktor, hemşire, hastane çalışanları hasta ve hasta yakınlarına güller verildi.

Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifinin güller dağıtarak hatırlatılmasından duydukları mutluluğu ifade eden vatandaşlarımız Bursa İl Müftüsüne ve Müftülük çalışanlarına teşekkürlerini dile getirdiler.