Bolu'da Kur’an Kursu öğreticileri Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı.

kur’an kursu öğreticileri ekim ayı toplantısı yapıldı.

Bolu'da Kur’an Kursu öğreticileri Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı.

Bolu İl Müftülüğü’nün Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik olarak, birlik ve beraberliğin sağlanması, Diyanet İşleri Başkanlığımızdan gelen talimatlar, ilgili yazıların tebliği, diğer konulara ilişkin bilgilerin aktarıldığı ve salgın hastalıktan korunmanın bir yolu olan aşının tüm personel tarafından olunması gerektiği, Kur'an Kurslarında pandemi nedeniyle öğrencilerin titizlikle takip edilmesi ve öğrencilerin sağlığı için gerekli tedbirlerin alınması tekrar hatırlatılan aylık mutat toplantı 21.10.2021 tarihinde Müftülüğümüz Konferans Salonu’nda yapıldı.

Pandemi kurallarına (maske, mesafe, temizlik) uygun olarak yapılan toplantıya Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Din Eğitimi Şube Müdürü Adem Özdemir ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.