Samsun'da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır, Il Müftü Yardımcıları Ile Birlikte Mevlid-i Nebi Etkinlikleri Kapsamında Omü Ilâhiyat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Osman şahin 'i Ziyaret Etti.

il müftümüz sn. seyfullah çakır, il müftü yardımcıları ile birlikte mevlid-i nebi etkinlikleri kapsamında omü ilâhiyat fakültesi dekanı sn. prof. dr. osman şahin 'i ziyaret etti.

İl Müftümüz Sn. Seyfullah ÇAKIR, İl Müftü Yardımcıları ile birlikte Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında OMÜ İlâhiyat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Osman ŞAHİN 'i ziyaret ederek aynı zamanda yeni görev döneminde kendilerine hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.