Van'da Gençlerin Peygamberimize Vefası

gençlerin peygamberimize vefası

Van'da Gençlerin Peygamberimize Vefası

Van İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öncülüğünde, 2021 Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Amine Hatun yurdunda "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" konferansı düzenlendi.

Program, Tuşba İlçe Müftülüğüne bağlı Üniversite Camii İmam Hatibi Ömer Tukdal’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" konulu Konferansa İl Müftü Yardımcısı Abdulselam Özdere konuşmacı olarak katıldı. Üniversite öğrencileri ve gençleri gösterdikleri ilgi ve alaka Peygamberimize olan sevgi ve vefalarını gösterdiler.

Program; öğrencilerin şiir okuması, hediye çekilişi, İl Vaizi Ayşegül Deniz’in yaptığı dua, ikramlar ve gençlere başkanlığımız yayınlarından kitap hediye edilerek program sona erdi.

Konferansa konuşmacı olarak öğrencilere hitap eden İl Müftü Yardımcısı Özdere, YYÜ yurt Müdürlerine, İl Vaizlerine, İl Gençlik Koordinatörlerine, YYÜ Üniversite Camii Imam Hatibine, katılımcılarına ve üniversite gençlerine teşekkür etti.