Siirt'te Din Görevlileri ödüllendirildi

din görevlileri ödüllendirildi


Siirt'te Din Görevlileri ödüllendirildi

Diyanet İşleri Başkanlığının 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri ve Mevlid-i Nebi  Haftası münasebetiyle düzenlediği yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödülleri Siirt İl Müftülüğü tarafından verildi.

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve din görevlileri haftasında yapılan hafızlık, Kur'an-ı Kerim’i Güzel okuma ve Bilgi yarışmasında il düzeyinde dereceye giren din görevlilerine ve bölge yarışmasında dereceye girenlere Siirt İl Müftülüğü tarafından   ödüllendirildi. İl Müftülüğünde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu,  yarışmalarda başarı gösteren personele teşekkür ederek daha nice başarılara imza atmalarını temenni etti.

Öte yandan Camiler ve Din görevlileri ve Mevlid-i Nebi Haftası yarışmalarına katılıp dereceye giren din görevlilerine ödülleri Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından takdim edildi.

Camiler ve Din Görevliler Haftası nedeniyle ilde yapılan yarışmalarında; birinci Muhammed Abdulkadir Toprak, Fikret Doğanay ikinci ve  Ahmet Tepecik olmuştu. bölgelerde yapılan Erkek Hafızlık Bölge yarışmasında Muhammed Abdulkadir Toprak Üçüncü, Kadın Hafızlarda Fatma Savar ikinci oldu.