Agri'da Dereceye Girenler ödüllendirildi

dereceye girenler ödüllendirildi


Agri'da Dereceye Girenler ödüllendirildi

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ağrı İl Müftülüğünce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde Ağrı İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Ahilik ve Helal Bilinci" temalı resim ve kısa film/video yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde ideal düzeyde “Ahilik ve Helal Bilinci”nin oluşmasına katkı sunmak amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, İl Müftüsü Tandoğan Topçu tarafından takdim edildi.

İl Müftülüğünde pandemi tedbirleri eşliğinde düzenlenen törende ödül takdimi sonrası konuşan İl Müftüsü Topçu, ‘‘Başkanlığımız rehberliğinde belli aralıklarda farklı temalarla düzenlediğimiz bu gibi etkinliklerle gençlerimizin milli ve manevi değerlerle kendilerini geliştirmelerini ve yeni beceriler kazanmalarını amaçlıyor ve teşvik ediyoruz. Gençlerimizin zihinlerinde, belirlenen etkinlik konuları hakkında bilinç oluşmakta, bilgi birikimi oluşmaktadır. Düzenlediğimiz yarışma ve etkinliklere katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor ve tüm gençlerimizin bu tür fırsatlardan istifade ederek kendilerini yetiştirmelerini temenni ediyorum.’’ dedi.