Yozgat'de Müftü Gülden Dereceye Giren öğrencileri ödüllendirdi

müftü gülden dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi


Yozgat'de Müftü Gülden Dereceye Giren öğrencileri ödüllendirdi

2021 Yılı Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Ahilik ve Helal Bilinci temalı ortaokul öğrencileri arasında Resim Yarışması, lise öğrencileri arasında Kısa Film ve Video Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya katılan öğrencilerin eserlerinden dereceye girecekleri belirleyebilmek için İl Müftü Yardımcısı Mustafa BALCIOĞLU başkanlığında alanında uzman kişilerden oluşan bir komisyon kuruldu. Komisyon incelemeleri sonucunda; resim yarışmasında Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Bilgenaz KAPLAN birinci, Şehit Beytullah İmam-Hatip Ortaokulu (Saraykent) öğrencisi Muhammet Kaan GÖKGÜL ikinci, Ayşe Ilıcak İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Nuriye Eslem KARACA üçüncü oldu.

Kısa Film/Video Yarışmasında ise; Ayşe Ilıcak Kız İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Esma Nur İNANÇ birinci, yarışmaya grup halinde katılan Melike Nur ÇAY, Elif Nur YAZAN ve Güler GÖKOĞLU ikinci oldu.

İl Müftüsü Ali GÜLDEN, resim yarışmasında birinci olan öğrenciye 500 TL ikinci olan öğrenciye 300 TL, üçüncü olan öğrenciye 200 TL, Kısa Flim/Video Yarışmasında katılan iki öğrencilerden birinci olan öğrenciye 500TL, yarışmaya grup halinde katılıp ikinci olan öğrencilerimizi 300 TL ile ödüllendirdi.

 Ödül töreni İl Müftüsü Ali GÜLDEN’nin öğrencilere ödüllerini takdim etmesi ve ardından öğrenci ve öğretmenler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.