Yozgat'de Kasım Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı Yapıldı

kasım ayı ilçe müftüler toplantısı yapıldı


Yozgat'de Kasım Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı Yapıldı

İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; Yozgat İl Müftüsü Ali GÜLDEN başkanlığında Sarıkaya İlçemizde İlçe Müftüleri toplantısı düzenlendi. Hz. Ayşe Kız Kur'an Kursunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Müftü Yardımcıları Süleyman EROĞLU, Aybala Tuğba YURTLU, ilçe müftüleri ile şube müdürleri ve ilçelerimizde görevli vaizler katıldı.

Yozgat İl Müftüsü Ali GÜLDEN’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, il ve ilçelerde yürütülen din hizmetleri kapsamında; 2021 Yılı 2. Dönem Özel Vaaz ve İrşat Programları, Göç ve Çocuk Temalı Resim Yarışması, Gençlik Bilgi Yarışması, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının kurulması ve faaliyetlerin artırılması, Kadına yönelik şiddetle mücadele ile alakalı eğitimler, Milli Ağaçlandırma Günü ve Sosyal Medya Etik Kuralları ile Başkanlığımızdan gelen diğer talimatlar hakkında değerlendirilmeler yapılmıştır.

Sarıkaya İlçesinde gerçekleştirilen 2021 yılı Kasım ayı mutat ilçe müftüleri toplantısı, dilek ve temennilerle sona erdi.