Samsun'da Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı Ve Protokolün Diğer üyeleri Ile Birlikte Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatının 83.yıldönümü Münasebetiyle Düzenlenen Anma Programına Katıldı.

il müftümüz sayın seyfullah çakır, valimiz sayın doç. dr. zülkif dağlı ve protokolün diğer üyeleri ile birlikte cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk'ün vefatının 83.yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katıldı.

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve protokolün diğer üyeleri ile birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83.yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katıldı.