Şanlıurfa'da Hafızlarımızdan “geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi” Ne Destek

hafızlarımızdan “geleceğe nefes, dünyaya nefes ağaçlandırma projesi” ne destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında “Milli Ağaçlandırma Günü” etkinliklerine Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce yürütülen “81 İlde 81 Bin Hafız Fidanla Buluşuyor” projesi çerçevesinde ilimizde hafızlık eğitimi alan öğrenciler adına fidan dikimi yapıldı.

Etkinlik, Karaköprü ilçesi Mustafacık mahallesinde gerçekleştirildi. İlimizde eğitimlerini devam ettiren hafızlarımız, ilimizdeki ağaçlandırma çalışmalarına katkı sağlamak, ayrıca vatandaşlarımızda hafızlık eğitimine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla projeye katkıda bulundular.

Kurumumuzdan etkinliğe hafız öğrencilerimiz, İl Müftü Yardımcımız Osman Ekşioğlu, Karaköprü İlçe Müftümüz Mehmet Koç, Haliliye İlçe Müftümüz Abdulhekim Öz, şube müdürleri, daire personeli, din görevlileri, TDV Kadın Kolları ve Kagem yetkilileri katıldı.