Şanlıurfa'da “sağlıklı Bireyler Sağlıklı Toplum Oluşturur”

“sağlıklı bireyler sağlıklı toplum oluşturur”

Şanlıurfa'da “sağlıklı Bireyler Sağlıklı Toplum Oluşturur”

"Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı" kapsamında Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda öğrencilere yönelik bir seminer düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü, Şanlıurfa Yeşilay Derneği ve Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı programa il müftümüz Ramazan Tolan konuşmacı olarak katıldı.

Tolan konuşmasında: Sigara ve her türlü zararlı madde insan sağlığını tehdit etmektedir. Sigaranın paketinde dahi "Öldürür" yazısı yer almaktadır dedi.

Müftü Tolan konuşmasının devamında: Siz değerli yavrularımızın insanlığın yararına faydalı hizmetler sunacağına inanıyoruz. Sizler gelecek toplumun mimarı olacaksınız. Ancak sağlıklı bireyler sağlıklı toplumu oluşturur. Bu yüzden her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durmalısınız ifadelerine yer verdi.

Programa ayrıca Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut ve Şanlıurfa Yeşilay Derneği Başkanı Muharrem Çelik katıldı.