Sakarya'de şehit B.yurtseven Proje I.hatip Ortaokulunda Bilim Fuarı

şehit b.yurtseven proje i.hatip ortaokulunda bilim fuarı

Sakarya'de şehit B.yurtseven Proje I.hatip Ortaokulunda Bilim Fuarı

Şehit Bülent Yurtseven Proje İmam Hatip Ortaokulunda Bilim Fuarı Sergisi Açıldı

TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerin özverileriyle hazırlanan 24 proje, Şehit Bülent Yurtseven Proje İmam Hatip Ortaokulu'nda sergilendi.

Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, İl Müftü Yard. Mustafa Nurgün, İl Müftü Yard. Dr. Ravza Cihan, Sakarya İl Gençlik Koordinatörü İl Vaizi Mehmet Çatallar ile birlikte Bilim Fuarı Sergisinin açılışına katıldı.

Bilim Fuarı Sergisi açılışında konuşan Okul Müdürü Mustafa İnan, ziyaretçilere projeleri hakkında bilgi verdi.

Sergiyi gezerek projeleri inceleyen İl Müftüsü Başiş, öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerin “Öğretmenler Gününü” kutlayan Başiş, öğrencileri de tebrik ederek, Sergide emeği olan herkese teşekkür edip başarılarının devamını diledi.

İl Müftüsü Hasan Başiş, programın sonunda Türkiye’de ilk ve tek olan Okulun 8 derslikli camii inşaatında incelemelerde bulundu.