Sivas'ta “kadına şiddete Hayır” Tanıtım Standı Açıldı

“kadına şiddete hayır” tanıtım standı açıldı

Sivas'ta “kadına şiddete Hayır” Tanıtım Standı Açıldı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü münasebetiyle, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde çeşitli kamu, kurum ve kuruluşların da katılımıyla sergi standı açıldı.

Vali Salih Ayhan’ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in eşi İlkay Bilgin’in ve kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerinin açılan farkındalık sergi standında Sivas İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun (ADRB) tanıtım standı da yer aldı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele tanıtım stantlarını ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, ADRB personellerinden bilgi alarak yapılan hizmetlerden dolayı tüm kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Serginin yanı sıra stantları gezen hanımlara ADRB Bürosu tarafından Diyanet yayınlarına ait çeşit kitap ve yayınlar hediye edildi.