Şanlıurfa'da Kış'ın Hiçbir çocuk üşümesin

kış'ın hiçbir çocuk üşümesin

Şanlıurfa'da Kış'ın Hiçbir çocuk üşümesin

Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi Kadın Kollarımız tarafından başlatılan "Kış Bayramı" yardım kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın katkısıyla 72 çocuğumuza mont ve bot giydirildi.
Bununla birlikte 20 aileye adaklık kurban hissesinden et verildi. Ayrıca Irak'lı yoksul bir ailemize 1 ton odun, ev eşyası ve gıda yardımı yapıldı.
Yaklaşık iki aydır devam eden kapmanya sürecinde gönüllü olarak çalışan Kadın Kollarımız yoksul aileleri tek tek gezerek yerinde tespit etti.
Toplanan yardımla alınan bot ve montlar İl Müftülüğümüzde mağaza şeklinde düzenlenerek İl Müftümüz Ramazan Tolan ve eşi, müftü yardımcılarımız, TDV temsilcimiz ve gönüllü kadın kollarımız tarafından yoksul çocuklara tek tek giydirildi.
İl Müftümüz Ramazan Tolan, kampanyaya katılan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve bu hayri hizmette öncü olarak gönüllü çalışan TDV Şanlıurfa Şubesi Kadın Kollarımıza teşekkür etti.