Tokat Ailecek Sabah Namazında Ali Paşa Camii’nde Buluştu

tokat ailecek sabah namazında ali paşa camii’nde buluştu

Tokat Ailecek Sabah Namazında Ali Paşa Camii’nde Buluştu

TOKAT AİLECEK SABAH NAMAZINDA ALİ PAŞA CAMİİ’NDE BULUŞTU

Tokat İl Müftülüğü ve İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Cami-Gençlik Buluşmaları” kapsamında 1 Ocak tarihinde Tokat Ali Paşa Camii’nde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu programa İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Emekli İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül, İstanbul Çamlıca Camii Müezzin-Kayyımları Hüseyin Akbulut ve Mustafa Alphayta, Tokat Ali Paşa Camii Müezzini Okan Sağdıç, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Sabah namazının kılınmasının ardından Büyük Çamlıca Camii Müezzin-Kayyımı Hüseyin Akbulut tesbihatı yaptı. Tesbihatı müteakiben Büyük Çamlıca Camii Müezzin-Kayyımı Mustafa Alphayta Kuranı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Emekli İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül, Kuran ve sünnet ışığında örnekler vererek öğrencilere ve ailelere önemli mesajlar verdi.

Program İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun yapmış olduğu duanın ardından çorba ikramı ile sona erdi.