Osmaniye'de 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden örnek Davranış

4-6 yaş kur’an kursu öğrencilerinden örnek davranış

Osmaniye'de 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden örnek Davranış

Zafer Camii Kur'an Kursu 4-6 yaş öğrencileri, yardımlaşma ünitesinde yaptırdıkları kumbaraları evlerine götürerek  2 hafta süreyle yardıma muhtaç çocuklar yararına para biriktirdi. Öğrenciler biriktirdikleri yardımları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere  Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubesine teslim ettiler.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerini makamında ağırlayan İl Müftüsü Ali Çakmak, örnek davranışları sebebiyle minik öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin bağışlarını kabul eden İl Müftüsü Çakmak, “Çocuklarımız ihtiyaç sahibi yaşıtlarına yardım ellerini uzattı.  Bu davranışları ile  sadakada bulunmanın, infak ve iyilik yapmanın, paylaşmanın önemini güzelliğini yaşayarak öğrendiler. Biz büyüklere ve topluma örnek oldular.” dedi.