Tokat'da Yeşilyurt Kaymakamı Il Müftüsü Abdullah Pamuklu'yu Ziyaret Etti

yeşilyurt kaymakamı il müftüsü abdullah pamuklu'yu ziyaret etti

Tokat'da Yeşilyurt Kaymakamı Il Müftüsü Abdullah Pamuklu'yu Ziyaret Etti

YEŞİLYURT KAYMAKAMI İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU'YU ZİYARET ETTİ

Yeşilyurt Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt ve İlçe Müftüsü Nuri Tapan, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: "Tokat İl Müftülüğü olarak hem ilimizde hem de ilçelerimizde gerçekleştirecegimiz plan ve projelerde kurumlararası işbirliğine büyük önem veriyoruz. Özellikle gençlerimize yönelik düzenlenen faaliyetler, onların dini sahih kaynaklardan öğrenmeleri, dinine, vatanına sahip bireyler olarak geleceklerini sağlam temeller üzerine inşa etmeleri noktasında büyük önem arzediyor. Bu bağlamda Yeşilyurt ilçemizde de sizlerin destekleriyle bu birçok güzel faaliyetin gerçekleşmesi bizleri mutlu ediyor. " dedi.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Yeşilyurt Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt ve İlçe Müftüsü Nuri Tapan'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.